08 Mart 2015 Pazar 10:55
Vali Işın Doğubayazıt Belediyesini Ziyaret Etti

 

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Doğubayazıt İlçesi’ne gelen Ağrı Valisi Musa Işın Doğubayazıt Belediyesini ziyaret etti.

 

Vali Yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte Doğubayazıt Belediyesini ziyaret eden Vali Işın’ı Belediye Başkanı Rohat Özbay ve belediye çalışanları karşıladı.

 

Ziyarette konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, “bildiğiniz gibi Çarşamba günü göreve başladık ve ilk ziyaretimizi hem sosyo-ekonomik yönden hem de maneviyatı yönünden son derece önemli olan Doğubayazıt İlçemize gerçekleştirdik. Doğubayazıt ilçesi her hangi bir ilçe değildir, önemli bir ilçedir. Ahmed-i Hani Hazretleri maneviyatı altında bulunan bir beldemizdir, önemli bir beldemizdir, aynı zamanda ticaret merkezidir. İran’la sınır komşuluğu söz konusudur ve gümrük kapımız burada vardır. Dolaysıyla çok değerli çok önemli bir ilçemiz olma münasebetiyle daha göreve başlayalı üç gün oldu İlçemizi ziyarette geldim. Burada şunu gördüm; Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve diğer kurumlarımız arasında son derece olumlu ve yapıcı bir iş birliği söz konusudur. Bunun da ilçemize çok büyük katkısı, çok büyük faydası olacaktır. Birlikten güç doğar, birlikten kuvvet doğar, birlikten zenginlik doğar. Dolayısıyla böyle bir birliği kendi halkımızdan esirgememiz gerekir. Bunu sağladıkları için ben İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bu çalışmanın ve birlikteliğin devam etmesini dilediğini kaydeden Vali Işın, “bu birliktelikte çok güzel meyveler, semereler hâsıl olur. Bu olumlu işbirliğinde ilçe halkı kazançlı çıkar. Halkımızın da bizden beklentisi bu yöndedir zaten. Biz birbirimizi sever ve beraber hareket edersek, yaşam standardımız bu yönde olumlu gelişmeler gösterir. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğe hepimiz olumlu katkılarda bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğubayazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay ise, “Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Umarım hem kendileri için, hem ilimiz hem de ilçemiz hayırlı ve başarılı çalışmalarla dolu bir görev olur” diye konuştu.

 

Belediye’nin çalışmaları hakkında Başkan Özbay’dan bilgi alan Vali Işın, daha sonra belediyeden ayrıldı.




Son Güncelleme: 13.11.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.