14 Haziran 2020 Pazar 02:19
Ağrı'da Silahlı Saldırı! Bir kişi Hayatını Kaybetti

Olayla alakalı Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçeye bağlı Gürbulak köyü sınırları içerisinde, bir kişinin silahlı saldırıya uğrayarak yaralandığı ve saldırıyı gerçekleştirenlerin ise araçla olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheli 2 şahsın, İshak Paşa Sarayı yakınlarında, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince araç içerisinde yakalandığı aktarılan açıklamada, "Olayda yaralanan ve Doğubayazıt Devlet Hastanesinde sevk edilen şahıs ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gerekli adli tahkikata başlanmıştır." ifadelerine yer verildi. 
 

Son Güncelleme: 14.06.2020 02:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.