25 Temmuz 2022 Pazartesi 20:00
Ağrı Dağı eteklerinde müzik festivali

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu'nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği, ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festivalde Çakal, Reckol, Xero Abbas, Yunus Agiri, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut ve Tara Mamedova sahne aldı. Ağrı ve çevre illerden gelenlerin büyük bir coşkuyla takip ettiği etkinlik, yüksek teknolojinin kullandığı sahnesiyle izleyicilere görsel şölen de sundu.

Gecede, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'ın canlı DJ performansı eğlenceyi zirveye taşıdı. DJ setinin başına geçen Eraslan, yaklaşık bir saat süren performansıyla stadyumu dolduran müzik severleri coşturdu. Işık ve lazer gösterilerinin yanı sıra yerel dansçıların da yer aldığı gecede Eraslan, tempoyu hiç düşürmedi.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı Dağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.