04 Kasım 2017 Cumartesi 11:36
Ağrı Doğubayazıt'ta İki Aşiret Arasında Kavga

Ağrı'da Meydan Muharebesi Gibi Kavga

Ağrı’da iki aşiret grubu arasında çıkan taşlı sopalı kavga meydan muharebesini aratmadı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aşiret arasında önce sözlü ardından taşlı sopalı kavga çıktı. çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde aralarında husumet olan Esnemez Köyü ( Şemski Aşireti) - Sadıç Köyü ( Hesesori Aşireti) sakinleri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada sandalyeler havada uçuştu, cadde adeta savaş alanına döndü. 5 kişinin yaralandığı kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis, hastane ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülsenem 2017-11-09 09:00:10

haber yapıyorsunuz iyi güzel bilginiz olsun o resim taşlıçay kavgasında cekildi. ve doğubayazıt'ta çıkan kavga ise meyramene ve esnemez köyü arasında çıktı ve onun nedenide daha belli değil hesesori nin alakası bile yok. başarılar ...

Avatar
Kürt 2020-04-02 20:19:19

Meryemane yle hesesori ayni gibi nerdeyse