24 Kasım 2017 Cuma 01:27
Ağrı Doğubayazıt'ta İmam başından vurularak infaz edildi

Doğubayazıt'ta İmam Kafasından Vurulmuş Olarak Bulundu

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde köy imamı, yol kenarında kafasına silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.


İlçeye bağlı Uzunyazı köyü yakınlarında yol kenarında, hareketsiz halde yatan bir kişiyi gören vatandaşların durumu jandarmaya ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ile cumhuriyet savcısı incelemelerde bulundu. İncelemeler sonunda cesedin Uzunyazı Köyü'nde imamlık yapan Ramazan Bozdağ'a ait olduğu belirlendi.

2 GÜN ÖNCE MEMLEKETİNDEN DÖNMÜŞ

Doğubayazıt ilçesine bağlı Uzunyazı köyü çıkışındaki kırsal alanda yol kenarında, hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile cumhuriyet savcısınca yapılan incelemede, silahla kafasından vurularak öldürüldüğü belirlenen kişinin Uzunyazı köyünde imamlık yapan Ramazan Bozdağ (30) olduğu anlaşıldı.

Bozdağ'ın 2 gün önce memleketi Çorum'dan Uzunyazı köyüne geldiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.