27 Haziran 2018 Çarşamba 00:34
Ağrı Doğubayazıt'ta Ak Parti Müşahidi İnfaz edilmiş olarak bulundu

Doğubayazıt'a bağlı Yangınyurt köyünde (Çiftlik) bakkal işleten Mevlüt Bengi, köyde bulunan bir elektik direğine bağlı ve infaz edilmiş halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Türkmen köyünde ikamet eden Mevlüt Bengi (45), kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından Yangınyurt köyünde bir elektrik direğine bağlanarak infaz edildi. Ellerinden direğe bağlı ve başından silahla vurulan Bengi'yi gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bengi, geçtiğimiz pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti müşahidi olarak görevlendirildiği ancak Doğubayazıt AK Parti yetkilileri, Bengi'nin görev yerine gitmediği için yerine başka bir müşahit görevlendirdiklerini belirtti.  

Öte yandan Bengi'nin infaz edildiği Çiftlik köyü PKK'nin Ağrı Dağındaki kamplarındaki geçiş güzergâhının bulduğu köydür. (İLKHA) 

Son Güncelleme: 02.07.2018 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berivan kevir 2018-06-27 19:01:00

Kahrolsun sizin devrimci şiddetiniz
Kurt halkini da turk halkini da mahfettiniz dusun artik yakamizdan siyaset baronlari

Avatar
Mehmet ALİ 2018-06-28 17:24:34

İşiniz Gücünüz Cinayet Zaten Barbarlar Böyle Şerefsiz Adiler Oldukça Ohooo