18 Ocak 2018 Perşembe 12:54
Ağrı Yıldız Kızlar Futsal Şampiyonları'ndan Sevgi Lordoğlu'na Ziyaret

Ağrı'da düzenlenen yıldız kızlar futsal müsabakalarında il birincisi olan Doğubayazıt Savcı Hakan Kılıç Ortaokulu öğrencileri, Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, il birincisi olarak Doğubayazıt'ı bölge müsabakalarında temsil edecek olan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lordoğlu, "Savcı Hakan Kılıç Ortaokulu öğrencilerimiz, Ağrı'da düzenlenen futsal yıldız kızlar müsabakalarında birinci olarak, ilçemiz adına büyük bir başarıya imza attılar. Sporu hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak görüp, yılmadan, usanmadan müsabakalara hazırlanan öğrencilerimiz, inanıyorum ki bölge müsabakalarından da iyi bir dereceyle dönecekler." dedi.


Öğrenciler de Sevgi Lordoğlu'na bölge müsabakalarında başarı olma sözü verdi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 05:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 2018-01-21 00:42:28

Yılmadan kazanmaya devam bize bu yakışır