09 Şubat 2021 Salı 15:02
Doğubayazıt Hüda Par'dan Sağlıkçılara Ziyaret

HÜDA PAR Doğubayazıt Teşkilatından sağlıkçılara ziyaret

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemal Arvas ve yönetimi, Doktor Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi 112 Acil Servis görevlilerini ziyaret ederek salgın sürecinde gösterdikleri fedakârlık ve çalışmaları nedeni ile tebrik etti.
İlçe Başkanı Cemal Arvas başkanlığında yapılan ziyarete il yönetimi ve üyelerde iştirak etti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan İlçe Başkanı Arvas, sağlık çalışanlarının salgın sürecinde özveri ile çalıştıklarını söyledi.

Arvas, "Salgın boyunca fedakâr ve özveri ile önemli çalışmalar yürüttünüz. Bu çalışmalarınız sebebi ile hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz, bu zor zamanlarda şahit olduk ki gerektiğinden fazla efor sarf ettiniz, çaba gösterdiniz. İnşallah yakın zamanda bu salgın biter de başta sizler olmak üzere tüm halkımız rahat bir nefes alır." dedi.

Arvas, 112 Acil Servis ekibinin misafirperverliğinden ötürü kendilerine teşekkür etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Kaya 2021-02-10 10:41:16

Arkadaş
Sağlıkçılar bile Covid kurallarına uymuyor.
Yolda geçene ceza kesiliyor.