10 Ekim 2019 Perşembe 10:02
Doğubayazıt İlçe Müftülüğünden “Cami ve Hayat” konulu konferans

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz “Cami ve Hayat” konulu konferans düzenledi.

Konferans İstiklal Marşıyla başladı. Akabinde İlçemizde bulunan Merkez Beyazıt Cami Müezzini Nurullah Topçi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Ardından İlçe Müftümüz Adem Özdemir selamlama konuşması yaptı.

Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu “Cami ve Hayat isimli sinevizyon gösterisi yapıldı.

İlçemizin Örtülü Köyü Camii İmam Hatibi Halit Öztürk ve Sazoba Köyü Camii İmam Hatibi Sefa Tortumluoğlu ilahiler ve ezgiler seslendirdiler.

Daha sonra Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin; “Cami ve Hayat” konulu konferans sunumunu yaptılar.

Programın bitiminde İlçe Müftümüz Adem Özdemir; Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin’e İlçe Müftülüğümüz adına hediye takdiminde bulundu. Daha sonra din hizmetlerinde başarı gösteren Din Görevlileri’ne ve hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Konferansa Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erhan Emre, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrol, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar, Kurum Müdürleri, Din Görevlilerimiz ve halkımız katılımda bulundu.

Son Güncelleme: 10.10.2019 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.