22 Nisan 2020 Çarşamba 14:51
Doğubayazıt'lı Aile Evlerinde Mevlid Etkinliği Düzenledi

Ağrılı aile evlerinde mevlid etkinliği düzenledi

Her yıl nisan ayında düzenlenen mevlid etkinlikleri bu yıl Covid-19 önlemleri kapsamında ertelenmesi, vatandaşları Peygamber aşkından vazgeçirmedi. Ağrılı Peygamber sevdalısı kimi vatandaşlar, evlerinde ailece mevlid etkinliği düzenledi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Ahmed-i Hani Mahallesinde ikamet eden Boran ailesi, nisan ayında yurdun dört bir yanında düzenlenen mevlid programlarının Coronavirus nedeniyle iptal edilmesi üzerine evde mevlid etkinliğini gerçekleştirdi.

Boran ailesi, Peygamber Efendimizin viladetinin yıl dönümü münasebetiyle evde düzenlediği etkinlikte Kur’an-ı Kerim ve mevlid okunup ilahiler seslendirildi.


Aile fertlerine günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştiren baba Hasan Boran, Peygamberimizin hayatı, kişiliği ve mücadelesi hakkında ailesine bilgiler aktardı.

Boran ailesi, mevlid etkinliğiyle Peygamberimizi anmanın heyecanını yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.