19 Ekim 2017 Perşembe 21:24
Doğubayazıt'ta 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Doğubayazıt Kaymakamlığı önünde Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan tören, Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan'ın muhtarları makamında kabul etmesiyle devam etti.

Ulaş Akhan, daha sonra kaymakamlık tarafından düzenlenen yemekli toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. 

Akhan, burada yaptığı konuşmada, ilçede devam eden yatırım ve hizmetler konusunda muhtarları bilgilendirdi. 

Hem belediye hem de kaymakamlık olarak ilçede hizmetlerin devam ettiğini anlatan Akhan, "Devletimizin de desteğiyle şehir merkezi ve köylerimizde çok ciddi çalışmalar yapılmakta. Özellikle altyapı çalışmalarımızı daha da geliştirme noktasında gayret sarfetmekteyiz. Altyapı çalışmalarının akabinde asfaltlama çalışmalarımıza da hız vereceğiz. Şu anda bütün mahallelerimizin ana servis güzergahlarının asfaltlanması için ihalelerimizi gerçekleştirdik. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde Büyük Ağrı Mahallesi'nden başlattığımız asfaltlama çalışmalarımız, Sanayi, İshakpaşa ve Ahmed-i Hani mahalleleriyle devam edecek." dedi. 

Kaymakamlık tarafından köylerde yapılan çalışmaların da devam ettiğini vurgulayan Akhan, şöyle devam etti: 

"Köy yollarımızın da iyileştirme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. En son Suluçem grup yolunun 22 kilometrelik aşınma tabakasını gerçekleştirdik. Şimdi de inşallah Esnemez, Binkaya ve Ayrancı köy grubunda asfalt çalışması yapıyoruz. Önümüzdeki sene itibariyle de Gürbulak Sınır Kapısı tarafında bulunan köy grup yollarında asfalt çalışması başlatacağız. Çalışmaların sona ermesiyle inşallah sıcak asfaltı yapılmayan köy grup yolumuz kalmayacak. Su ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Şu anda proje çalışmalarımız tamamlanma aşamasında." 

Program, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Gezer, AK Parti İlçe Başkanı Nebahat Öner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Ergül, Şoförler Odası Başkanı Fahrettin Tanrıkulu ve muhtarlar katıldı. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.