28 Mart 2018 Çarşamba 23:36
Doğubayazıt'ta 5 Gündür Kaybolan Çocuk Aranıyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 5 gün önce kaybolan 14 yaşındaki çocuğun bulunması için arama kurtarma ekiplerince başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İlçedeki bir evde oturan 14 yaşındaki R.A'dan 5 gündür haber alamayan yakınları ve akrabaları, köylülerin desteğinde çocuğu bulmak için çalışma yaptı.

Çocuğun bulunamaması üzerine yakınları durumu, arama kurtarma ekiplerine bildirdi.

Bu ihbar üzerine Iğdır ve Doğubayazıt'taki arama kurtarma derneklerine bağlı ekiplerce 2 gün önce ilçenin Dostali ve Yukarıtavla köyleri çevresindeki arazilerde arama çalışması başlatıldı.

Doğubayazıt Arama Kurtarma Derneği ekibinden Hükümdar Çamlıbel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şu an Doğubayazıt'ta kaybolan 14 yaşındaki bir çocuğu aramaktayız. Çalışmalarımız devam ediyor, iki güne yakındır arıyoruz." dedi.

Arama kurtarma derneklerinden 3 araç ve 12 kişilik personelin yanı sıra R.A'nın akrabalarının da katılımıyla gerçekleştirilen arama çalışmalarında şu ana kadar çocuğa ulaşılamadı.

R.A'nın bulunması için başlatılan çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 29.03.2018 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.