03 Kasım 2017 Cuma 14:06
Doğubayazıt'ta 72 Kilogram Eroin Ele Geçirildi!

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda 72 kilo eroin ele geçirildi.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İran uyruklu 2 kişinin yasa dışı yollarla ülkeye uyuşturucu getirdiğini saptadı. KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin Doğubayazıt'ta oturan A.C. ve oğlu M.C. ile irtibat halinde olduğunu belirledi. Dün A.C.'nin evine operasyon düzenleyen ekipler, 140 paket halinde 72 kilo eroin ele geçirildi.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklama ise şöyle:

''Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimizce yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde iki İran vatandaşının ülkemize yasa dışı yollardan uyuşturucu madde getirdikleri tespit edilmiştir.

Kom Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerimizce Doğubayazıt’ta ikamet eden A.C. ve oğlu M.C. isimli şahıslarla irtibatlı oldukları tespit edilmiştir. 01 Kasım 2017 tarihinde şahısların evinde yapılan aramalar neticesinde bulunan 140 paket halinde 72 Kilogram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen maddelere el konulmuş olup şahısların yakalanması için operasyon başlatılmıştır.''

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.