07 Ekim 2017 Cumartesi 13:14
Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışması Başladı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde mahalle yollarının asfaltlanma çalışmaları başladı.

Doğubayazıt'ta mahalle yollarını asfaltlama çalışmaları Büyük Ağrı Mahallesi Kalus Caddesi'nde düzenlenen törenle başladı. 

Kaymakam ve Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, şehir merkezinin ardından mahalle yollarında başlattıkları asfaltlama çalışmalarını tamamen belediye kaynaklarıyla yaptıklarını vurguladı. 

Ulaş Akhan, şöyle konuştu:

"Bugün burada en dış mahallemizden asfaltlama çalışmasına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk defa Doğubayazıt şehir merkezi dışında ve en önemlisi belediyenin imkanlarıyla, başka hiçbir yerin desteğini almadan bu çalışmayı yapıyoruz. Bugün inşallah Büyük Ağrı Caddesi Kalus Caddesi'nin 1,5 kilometrelik kısmını asfaltlıyoruz. Asfaltı bir günde dökmek sorun değil ama asıl önemli olan asfaltı dökecek altyapıyı o yola hazırlamak." dedi.

Yapılan duanın ardından asfalt dökme çalışmasına başlandı. 

Törene, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Ergül, Şoförler Odası Başkanı Fatih Tanrıkulu, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.