05 Ocak 2022 Çarşamba 03:07
Doğubayazıt'ta eğitime yönelik istişare toplantısı yapıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'in başkanlığında Doğubayazıt ilçesindeki okul müdürleri ile bir araya gelerek eğitim kalitesini artırmaya yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Doğubayazıt Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Gökalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köse, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. İlkokul, ortaokul ve liselerdeki okul müdürleri ile ayrı ayrı istişare toplantısı gerçekleştiren Kökrek, okulların kaliteli hizmet vermesi ve öğrencilere kaliteli eğitim sunulmasının önemine değindi. Nitelikli ve kaliteli bir eğitime okul müdürlerinin, öğretmenlerin, velilerin desteğiyle ulaşılabileceğini belirten Kökrek, öğrencilere hedef belirleme konusunda doğru zamanda rehberlik edilmesi gerektiğini söyledi. İlçedeki eğitim öğretim durumunu, eğitim öğretim hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için alınacak tedbirler, öğrencilerin başarısını arttırmak için uygulanan ve uygulanacak çalışmalarının ele alındığı toplantılarda okul müdürlerinin görüş, öneri ve talepleri dinlendi.

Son Güncelleme: 05.01.2022 03:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.