30 Aralık 2017 Cumartesi 11:18
Doğubayazıt'ta Engelliler İçin Program Düzenlendi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" projesi kapsamında, Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva'nın da katılımıyla engellilere yönelik yemekli program düzenlendi.

Doğubayazıt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" programına ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, belediyelerin temel görevlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Zaman zaman engelli ailelerle bu tür yemekli organizasyonlarda bir araya geldiklerini anlatan belirten, "Buradaki en büyük maksadımız, engelli vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinlemek ve imkanlar ölçüsünde bu problemlere yönelik çözümler üretebilmek" dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva ise Doğubayazıt Belediyesi'nin "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" projesi kapsamında ilçeye geldiklerini ifade etti. Programda hem engelli ailelerle bir araya geldiklerini hem de ihtiyaçlarını belirlediklerini ifade eden Ayva, engellilere gerekli desteği vermeye her zaman hazır olduklarını aktardı. Program sonunda engelli olan 50 kişiye tekerlekli sandalye takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.