18 Nisan 2018 Çarşamba 00:29
Doğubayazıt'ta İlkdefa Kapalı Rahim Ameliyatı Yapıldı

Doğubayazıt'ta Kapalı Rahim Ameliyatı Yapıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 43 yaşındaki bir hasta, ilçede ilk defa gerçekleştirilen kapalı rahim ameliyatı ile sağlığına kavuştu.


Adet düzensizliği ve medikal tedaviye dirençli kanama şikayetiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesine başvuran 43 yaşındaki Şükran Bozkurt, ilk tetkiklerinin ardından Opr. Dr. Nilüfer Kılınç ve Opr. Dr. Miray Sekkin Eser tarafından ameliyata alındı.


İlçede ilk defa gerçekleştirilen kapalı rahim ameliyatı ile sağlığına kavuşan Bozkurt, 3 gün içerisinde hastaneden taburcu edildi.


Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Balaban, yaptığı açıklamada, kapalı rahim ameliyatlarının en büyük avantajının hastaların kısa sürede taburcu edilmeleri olduğunu söyledi.


Ameliyatın Doğubayazıt'ta ilk defa yapıldığına dikkat çeken Balaban, "Hastaların yumurtalıklarının korunarak gerçekleştirilen kapalı ameliyatların en büyük avantajı, ameliyat sonrası hastaların erken dönemde taburcu olması ve günlük hayatlarına erken dönebilmeleridir. Hastamız Şükran Hanım da ameliyat sonrası hızlıca toparlanarak 3 gün içerisinde taburcu edildi." diye konuştu.

Kapalı rahim ameliyatı ile sağlığına kavuşan Bozkurt ise kısa sürede iyileştiği için çok mutlu olduğunu anlattı.

Hastalığı boyunca çok şiddetli ağrılar yaşadığını belirten Bozkurt, şöyle konuştu:

"Hastaneye geldiğimde doktorlarım bana kapalı ameliyat olursam daha çabuk iyileşeceğimi ve kısa sürede taburcu olacağımı söylediler. Öncesinde her hasta gibi endişelendim ama şu an gerçekten sağlığıma kavuştum ve çok mutluyum. Hatta bu kadar kısa sürede iyileşebileceğimi ben bile tahmin edememiştim. Başta ameliyatımı gerçekleştiren doktorlar ve benimle yakından ilgilenen hastane personeline çok teşekkür ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.