27 Kasım 2017 Pazartesi 13:15
Doğubayazıt'ta Onlarca Silah Ele Geçirildi!

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

"Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Doğubayazıt ilçe merkezinde icra edilen operasyonda 438 gram eroin maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ve 1 adet tüfek ele geçirilmiştir. Olay kapsamında gözaltına alınan şüpheli mahkemece tutuklanmıştır.

Yine Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Doğubayazıt`ta kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 5 farklı adreste yapılan aramada 16’sı fiber tank içerisinde, 4’ü metal tank içerisinde olmak üzere 17.070 litre kaçak mazot ele geçirilmiştir. Bir araçta yapılan aramada ise 15.640 paket kaçak sigara ele geçirilmiş olup 9 şahsa 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Ayrıca; İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Patnos ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir av bayiinde yapılan arama neticesinde faturası ibraz edilemeyen 29 adet av tüfeği ile 150 adet 9mm çapındaki tabanca fişeğine el konulmuştur. Av bayii sahibine 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli ve idari işlemler yapılmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.