12 Eylül 2018 Çarşamba 14:55
Doğubayazıt'ta Yangın! 1 Mutfak Kullanılamaz hale geldi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde evin dışında bulunan mutfakta çıkan yangın mahallede korkuya neden oldu, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt ilçesi Hasankeyf Mahallesi Minnur Sokak'ta ismi öğrenilemeyen bir vatandaşın evinin yanında bulunan mutfakta henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Mahallede paniğe neden olan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede yangının çıktığı mahalleye gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Ekipler yangının çevrede bulunan evlere sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yangın bir saat süren çalışmanın ardından söndürüldü. Mutfak kullanılamaz hale geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.