10 Aralık 2020 Perşembe 12:13
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı'da Vatandaşlarla Telefonla Görüştü

Ağrı Vali Dr. Osman Varol,Doğubayazıt'ta Örtülü Köyü’nde gerçekleştirdiği incelemeleri sırasında, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile vatandaşlarımızı telefonla görüştürdü.

Doğubayazıt’ın Örtülü Köyü’nde bulunan, 5 bin adet meyve ağacından oluşan, 32 dönümlük çiftlikte incelemelerde bulunan Vali Varol, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çiftlik sahibi Abdulkadir Ardin’itelefonla görüştürdü.

Vatandaşlarımız İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ilimize davet etti.

Kayısı, badem, armut, elma, ceviz ve ayva ağaçlarından oluşan çiftliği gezerek bilgi alan Vali Varol, bereketli toprakları, nehirleri, ovaları, dağları ve yaylaları ile ilimizin tarım sektöründe önemli potansiyellere sahip olduğunu ve bu tür girişimlerin devletimiz tarafından her zaman destekleneceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.