19 Mayıs 2019 Pazar 12:48
Kızılay Doğubayazıt Şubesi Açıldı

Türk Kızılayı Doğubayazıt Şubesi Açıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Türk Kızılayının şubesi açıldı.


Türk Kızılayı Doğubayazıt Şubesinin Çiftepınar Mahallesi Güven Caddesi'ndeki açılışına Türk Kızılayı Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin, Doğubayazıt ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, İlçe Müftüsü Adem Özdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çeşitli kurumların yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından konuşma yapan Şube Başkanı Kemal Şahin, Türk Kızılayınca Doğubayazıt'ta ilk defa şube açıldığına dikkati çekerek, önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetler konusunda bilgiler verdi.

Şahin, ramazan boyunca iftar programları ve çeşitli yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaklarını anlatarak, "Ramazanda fakir aileler, yetim çocuklar, öğrenciler için iftar programları düzenleyeceğiz. Ayrıca gıda, giyim ve nakdi bir çok yardımı da yine ramazanda ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." dedi.

Şubenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Şahin, Türk Kızılayına bağış yapmaları için halktan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.