03 Mart 2019 Pazar 15:34
Memur-Sen Doğubayazıt Teşkilat buluşması

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendikaların Doğubayazıt Temsilcilerinin tertip etmiş olduğu Memur-Sen Doğubayazıt Teşkilat buluşması gerçekleşti.

Programda Memur-Sen Ağrı İl Başkanı Süleyman Gümüşer ‘’kurulduğu günden beri hak, emek özgürlük ve demokrasiden yana tavır koyan Memur-Sen kamu çalışanlarının milli iradesi olup problemlerinin çözüm adresi olmuştur.Toplu sözleşme masasına hukuki bir hüviyet kazandıran Memur-Sen çalışanların gür sesi ve kazanımların adresi olmuştur. Bu gücü üyelerinin verdiği destekle oluşturmuştur.

Bugün Türkiye'nin en büyük Emek hareketi olmuşsak bunda her üyemizin bize verdiği destek ve güçtür. Bu örgütlü gücü özgürlüklerin önünde kurulan barikatları kaldırmak için seferber ettik, bu örgütlü gücü ülkenin demokratikleşmesi için seferber ettik, bu örgütlü gücü ülkenin tarihi ile kültürü ile değerleri ile buluşması için seferber ettik. Ülkenin normalleşme sürecine girmesi için yapılan anayasa değişikliğine bunun için destek verdik, kazanımlarımız bizlere bir lütuf olarak değil örgütlü gücümüzün verdiği güçle kazandık gün geldi alanlara çıkarak gün geldi Toplu Sözleşme masasında kazanarak, gün geldi Diplomasi yaparak, gün geldi kurullarda verdiğimiz mücadele ile kazandık. Haksızlığın kimden geldiği önemli değildir ve haksızlığa düçar olan kim olursa olsun Hakkını teslim etmek ve Hakkı Ali kılmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

Dünün 28 şubat soğuğuna ayazına baskısına nasıl direndik ise 15 Temmuzun da sıcağına bir o kadar direndik bedel ödedik ama vatanımıza, ülkemize özgürlüklerimizi sahip çıkmayı bildik. Bu gücümüzü iyiliğin merhametin paylaşımın adaletin kardeşliğin ümmetin ve insanlığın emrine verdik. İnsanı merkezimize aldık insanımızı kucakladık ve insanımızı yüceltmek için emek veriyoruz onun için umudun adresi olduk. Ümmete sözcülük insanlığa vicdan olduk. Şehirleri imar edecek neslin ihyası için gücümüzü seferber ediyoruz.

Bugün bu gücümüzle Kadim şehrimiz Ahmedi Hani'nin şehri İshak Paşa'nın şehri Doğubayazıt’ımıza aslı hüviyetine kavuşturmak için mücadele ediyoruz. Kazanan ve kazandıran olmak istiyoruz. Teşkilat buluşmamızda Bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Zafer ENGİN’e, AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Ertuğrul Eryılmaz’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yardımcı’ya, İlçe Müftümüz Adem Özdemir’e, Parti İlçe Başkanı Avukat Mustafa Konyar’a Sendikalarımızın Başkanlarına ve bütün Memursen ailesine teşekkür ederim.’’ Teşkilat programında söz alan Kaymakam ve Belediye Başkanı Zafer Engin ise ‘’Memur-Sen'in Türkiye'ye çok büyük kazanımlar sağladığını ifade ederek programda emeği geçenlere teşekkür etti.’’

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz ise ‘’Memur-Sen ailesinin her zaman gücünü yanımızda gördük, her zaman istişare halinde olacağını.’’ belirtti.

Son Güncelleme: 03.03.2019 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.