02 Mart 2020 Pazartesi 11:45
Son Dakika: Ağrı Gürbulak'ta Gümrük Müdürlüğü'ne ait araca roketli saldırı düzenlendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırı yapan PKK'lı teröristlerin kıstırıldığını ve çatışmanın devam ettiğini söyledi.


Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait minibüse  roketli saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu olayın ardından İçişleri Bakanı Soylu, saldırıyı düzenleyen teröristlerin kıstırıldığını ve çatışmanın devam ettiğini bilgisini verdi.

Güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine karşı mücadelesi devam ederken terör örgütleri de hain saldırılarına devam ediyor.

YARALILAR VAR
İran sınırındaki Doğubayazıt ilçesi Gürbulak Sınır Kapısı'na 3 kilometre mesafedeki tır parkı yakınlarında Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait araca roketli saldırı düzenlendiği ve yaralıların olduğu öğrenildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI
Bölgeye çok sayıda ambulansb ve itfaiye ekibinin yanı sıra arama kurtarma personeli ve jandarma ekibi sevk edildi. Olayın meydana geldiği sınır kapısına giden yol, güvenlik nedeniyle bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.

"ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında " Bu sabah 08.50 sularında Ağrı Gürbulak Gümrük Müdürlüğü personelini taşıyan zırhlı minibüse atılan roket aracın ön tekerine isabet etmiştir. Çarpmadan dolayı yaralanmalar var. Teröristler takip edilip kıstırıldı. Şu an çatışma devam ediyor" dedi.

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ ŞEHİT OLDU

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Araçta bulunan Gürbulak Gümrük Müdürlüğü personeli bir kişinin şehit olduğunu açıkladı.

BİR ASKER YARALANDI

Hava destekli yürütülen operasyonda yaralanan bir uzman çavuş, askeri helikopter ile Erzurum'a getirildi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi helikopter pistine inen helikopterden alınan uzman çavuş ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine götürüldü.

Son Güncelleme: 02.03.2020 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.