14 Kasım 2019 Perşembe 23:43
Türkiye Belediye Birliği (TBB) Doğubayazıt’a

Türkiye Belediye Birliği Doğubeyazıt’a

Ağrı’da yapılacak Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’na katılmak üzere Ağrı’ya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından karşılanandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekilere, Doğubayazıt’ta yer alan tarihi İshak Paşa Sarayı’nı ve Ahmed-i Hani Müzesi’ni gezdirdi.

Ağrı’nın tarihi ve turistik anlamda Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer aldığını aktaran Sayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü illerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Sayan ve Ergün'ün Doğubayazıt'ta Ak Parti İlçe Başkanı Av.Mustafa Konyar, Salih Eryılmaz, Sena Geçit, Narinkale Gazetesi Editörü M.Cemil Baydar ve ilçe teşkilatı karşıladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.