28 Ekim 2019 Pazartesi 10:07
Umut Kervanı Doğubayazıt temsilciliği yardımlarını sürdürüyor

Doğubayazıt Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor

Umut Kervanı Vakfı Doğubayazıt Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor.
Ekim ayı yardım faaliyeti kapsamında 20 aileye ulaştıklarını belirten Umut Kervanı Vakfı Doğubayazıt Temsilcisi Tuncay Sevinç, kuruldukları günden bu yana toplumsal ve sosyal sorumluluk gereği muhtaç ve yetim ailelere maddi ve manevi destek sunmak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini vurguladı.

Sevinç, şu ana kadar yapılan yardımlar ile bundan sonra yapılacak yardımlara aracı olacak tüm hayırseverlere katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Ekim ayında yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Arvas, "Bu ay 20 ailemize ulaşıp binlerce TL değerinde yardımda bulunduk. Ulaştığımız ailelerimizi sevindirdik, bizde böylesi bir faaliyette bulunduğumuzdan dolayı mutluyuz.

2010 yılından bu yana yardım faaliyetlerimiz sürüyor. Allah bu çalışma içinde olan gönüllülerimizden ve hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun." dedi.


 

Son Güncelleme: 28.10.2019 10:16
Anahtar Kelimeler:
DoğubayazıtUmut Kervanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.