18 Kasım 2018 Pazar 17:35
17 Yaşındaki Pilot Ölümden Döndü

Macau'da gerçekleştirilen yarışın bitimine 12 tur kala 17 yaşındaki pilot Sophia Floersch'in kullandığı araç büyük bir kaza geçirdi.

Floersch'nin aracı önündeki araca çarptıktan sonra havalanarak, bariyerleri de aşıp fotoğrafçıların bulunduğu kuleye vurdu.

Motorsporları sevenlerin korkulu dolu gözlerle izlediği kazada, Floersch'in yanı sıra arkadan çarptığı aracın pilotu Sho Tsuboi ile 2 fotoğrafçı ve bir de hakem yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Sophia Floersch'in omurgasında kırık olduğu bildirildi.

Kaza öncesinde 17 yaşındaki pilotun hız ölçüm noktasını 276.2 km/sa hızla geçtiği açıklandı. Diğer pilot Tsuboi'nin hastaneye bel ağrısı ile gittiği ve kontrollerin devam ettiği açıklandı. Yarış görevlisi Chan Cha In'in yüzünde kesik, üst karın bölgesinde sıyrık ve çenesinde kırık olduğu duyuruldu. Fotoğrafçı Chan Weng Wang'in karaciğerinde yırtık oluştuğu ve gözlem altında tutulduğu, diğer fotoğrafçı Minami Hiroyuki'nin sarsıntı geçirdiği ve gözlem altında olduğu açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
KazaFormula
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.