02 Temmuz 2015 Perşembe 12:15
18 İŞİD'li İnfaz Edildi !

Esed'er karşı mücadele veren Ceyşul İslam (İslam Ordusu) Grubu, esir aldıkları 18 IŞİD militanını yine IŞİD'in yöntemleriyle infaz etti.


İnternette yayınlanan görüntülerde IŞİD üyelerinin itiraflarına yer verildi. Esirlerden kimisi Esed'e karşı hiç savaşmadığını söylerken, bir diğeri de kendilerine Suriyelilerin 'kafir' olduğu yönünde fetva verildiğini ve kadın ve çocuklar da dahil sivilleri öldürebileceklerini belirtiyor.


IŞİD'in sadece Müslümanlarla savaştığı belirtilen videoda geçen hafta IŞİD tarafından öldürülen 12 İslam Ordusu üyesinin kısası alındığı ifade edildi. IŞİD’in propaganda videolarına benzerlik gösteren görüntüler başkent Şam’da çekildi. IŞİD mensuplarının elleri ve ayakları zincirlendi. İslam Ordusu üyeleri, IŞİD'in infaz ettiği mahkumlara giydirdiği turuncu kıyafetten giyerken, IŞİD'lilere siyah kıyafetler giydirildi.


Mahkumların isimleri tek tek okunduktan sonra otomatik ve pompalı silahlarla kafalarına sıkılarak infazları gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 23.03.2018 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.