18 Şubat 2018 Pazar 14:20
7.2 Şiddetin'de Deprem'de Bakan'ın Helikopteri Düştü

MEKSİKA’da önceki gün meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin merkezi Oaxaca eyaletinde yerin 24.6 kilometre altı. Başkent Mexico City’de binaların alarm sistemi harekete geçti. Sarsıntı, Guerrero, Puebla ve Michoacan eyaletlerinde de hissedildi. Zarar gören binalar olsa da yıkılan bina rapor edilmedi.

Meksikalılar panikle sokaklara fırladı ve yakınlarından haber almak için telefonlara sarıldı. Korkunun bu kadar büyük olmasında Meksika’da eylül ayında yaşanan ve 465 kişinin ölümüne neden olan depremlerin de payı vardı.

BAKANIN HELİKOPTERi DÜŞTÜ

Deprem bölgesine giden İçişleri Bakanı Alfonso Navarrete ve Oaxaca  Eyalet Valisi Alejandro İsmail Murat’ı taşıyan helikopter, inişi sırasında kenarda park halindeki araçların üzerine düştü. Pilotun kontrolü kaybetmesi nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazadan Bakan Navarrete ve Vali Murat sağ çıkarken, 12 kişi olay yerinde, 1 kişi de hastanede öldü, 15 kişi de yaralandı. 

Son Güncelleme: 18.02.2018 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.