01 Kasım 2017 Çarşamba 01:05
ABD Şokta! New York'ta silahlı terör eylemi

ABD'de silahlı saldırı! Polis alarma geçti

New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında silah sesleri duyulduğu, olayda yaralıların olduğu ve bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı. ABD medyası terör saldırısında en az yedi kişinin öldüğünü duyurdu.

New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında terör saldırısı gerçekleştirdi. Olayda en az yedi kişinin öldüğü on beş kişinin yaralandığı açıklandı.

Görgü tanıkları, New York'un aşağı Manhattan bölgesinde bulunan ünlü liselerinden Stuyvesant Lisesi yakınlarında silah sesleri duyduklarını, bir saldırganın kamyonetiyle okulun yanındaki bisiklet yoluna tersten girdiğini, daha sonra aracından inerek çevreye ateş açtığını söyledi.


Saldırganın kullandığı kamyonetin kiralık olduğu ortaya çıktı. Bölge polisi olayın terör saldırısı olarak değerlendirildiğini duyurdu.

ABD medyası saldırıda en az 7 kişinin öldüğünü ve 15 kişinin yaralandığını duyururken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Son Güncelleme: 15.11.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.