10 Nisan 2015 Cuma 00:39
Afganistan'da Savcılık Binasına Saldırı

Afganistan'ın kuzeyi Mezar-ı Şerif'te savcılık binasına yapılan saldırıda aralarında savcılarında bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti.
Afganistan'da, ülkenin kuzeyindeki Belh vilayetinin merkezi Mezar-ı Şerif kentinde savcılık binasına düzenlenen saldırıda aralarında savcılarında bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti.

Belh Emniyet Amiri Abdulrazak Kadiri, polis üniforması giyen 4 kişinin, roket atar, el bombası ve otomatik silahlarla savcılık binasına saldırdığını söyledi.

Yaklaşık altı saat süren çatışmada aralarında savcıların da bulunduğu 10 kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden Kadiri, 4 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Kadiri, olayda aralarında kadın ve polislerin de bulunduğu 66 kişinin de yaralandığını, yaralıların bazısının durumunun ağır olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 10.04.2015 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.