26 Mart 2014 Çarşamba 23:11
AĞRIDAN SURİYEYE İLK TIR YARIN YOLAÇIKIYOR

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP) ve İHH'nın Suriye yararına ortaklaşa başlattığı yardım kampanyasında toplanan yardımlar yarın yola çıkıyor.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP) ve İHH Yetkilileri yaptıkları açıklamada toplanan yardımların yarın saat 14:30 da kağızman caddesinde bulunan yardım toplama çadırı önünde kampanyayı destekleyen STK'ların da katılımı ile basın açıklaması yapılarak yolcu edileceği belirtildi.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP) ve İHH yetkilileri Ağrı'dantoplanan yardımları uğurlamaya tüm halkımızın davetli olduklarını belirttiler.

 

KAMPANYAYA DESTEK VEREN  DERNEKLER   

                               

Ağrı İHH Temsilciliği  - İnsani Hareket Yard ve Day.Der ( İHYAD )   -  Ağrı İnsani Yardım Derneği ( İYDER )   - İnsan Hakları ve Mazlumlar için Day.Der (Mazlumder )  - Verenel Derneği - İlim Yayma Cemiyeti Ağrı Şubesi  - Ağrı İmam Hatip Mez.Der (AGİMDER )  -  Ağrı Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD ) - Ağrı DİVASEN - Ağrı Çözüm Platformu Derneği  - Ağrı Hasta Hakları ve Yakınları Derneği (AĞRI HAYAD ).

 

 

Son Güncelleme: 26.03.2014 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.