05 Mart 2017 Pazar 20:11
Ak Parti'nin Muş Mitingi

 Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "16 Nisan'da, aziz milletimizin çalışarak, didinerek, mücadele ederek ortaya koyduğu iradenin üzerinde artık bir başka güç olmasın istiyoruz." dedi.

Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak ve Mehmet Şimşek ile eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti'nin Muş mitingi için Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım ile kente geldi.

Miting alanında vatandaşlara seslenen Başbakan Yardımcısı Kaynak, Muş'un hava koşullarına rağmen oluşturduğu tablonun, kendilerinin ne kadar doğru bir iş yaptığını gösterdiğini belirtti.

Kaynak, "Biz 16 Nisan'da, aziz milletimizin çalışarak, didinerek, mücadele ederek ortaya koyduğu iradenin üzerinde artık bir başka güç olmasın istiyoruz. Artık kim seçilirse seçilsin başkaları iktidar olmasın istiyoruz. Artık kriz üreten bir sistem değil, uyumlu, ahenkli bir sistem olsun istiyoruz. Egemenliğin asıl sahibine, milletimize verilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Kendisinin Kahramanmaraşlı olduğunu dile getiren Kaynak, "Maraş'ta çok fazla Muşlu kardeşimiz var, biz onlarla yıllarca kardeşçe ekmeğimizi paylaşıyoruz. O yüzden Muş'un Maraşlıların gözünde ayrı bir yeri var. 16 Nisan'ın memleketimiz, milletimiz için uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

- "Türkiye artık yürümek istemiyor, koşmak istiyor"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin artık darbe anayasasını hak etmediğini anlatarak "Türkiye artık yürümek istemiyor, koşmak istiyor. Onun için 16 Nisan'da Türkiye için dönüm noktası niteliğinde bir referanduma gidiyoruz. Allah'ın izniyle Muş, tabii ki büyük evet diyecek." ifadesini kullandı.

Şimşek, vesayet rejimine son vermek, Türkiye ve Muş'un daha hızlı kalkınması, daha az bürokrasi için halk oylamasına "Evet" diyeceklerini vurguladı.

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Sayın Başbakanımıza, bizleri mahçup etmediniz. Muş, Muş olalı herhalde böyle bir topluluğu görmedi bugüne kadar. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz." diyerek hemşehrilerini selamladı.

Başbakan Yıldırım'ın Muş'a gelirken kendisini de davet ettiğini, kendisinin de bu davet üzerine, "Şerefle onurla geleceğim, baba ocağında kardeşlerimi göreceğim." dediğini aktaran Çağlayan, "Sizlerle kucaklaşmaya geldim. Benim, diğer arkadaşlardan bir farkım var. Beni bu seçimde mahçup etmeyeceksiniz değil mi? Bunun Ankara'dan duyulması lazım. Bu referandumda Muş'u mahçup etmeyeceksiniz değil mi? Allah sizden razı olsun." dedi.

Son Güncelleme: 05.03.2017 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.