25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:43
Amerikadan En Çok Nefret Eden 10 Ülke

PEW Araştırma Şirketi, dünya genelinde bir araştırma yaparak, Amerika'nın ülkeler arasındaki beğeni ve eleştiri yüzdelerini ortaya çıkardı.

Amerika'ya en olumsuz bakan ülkelerin başında yüzde 85'lik oranla Mısır yer alırken, Türkiye yüzde 78'le 3. sırada yer aldı.

2014 baharında yapılan araştırmaya göre, halkları ABD’yi sevmeyen ülkelerin başında yüzde 85′lik oranla Mısır ve Ürdün geliyor. Üçüncü sırada ise yüzde 75′le Türkiye yer alıyor.

ABD’yi en çok sevenlerin başında ise Filipinler halkı var; oranı ise yüzde 92. Filipinleri yüzde 84 ile İsrail, yüzde 82 ile de Güney Kore takip ediyor.

ABD'yle aralarında uzun yıllar soğuk savaşın hakim olduğu Rusya ise yüzde 71'lik eleştiri oranı ile 4. sırada yer alarak dikkat çekti.

 

Son Güncelleme: 25.08.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.