11 Haziran 2018 Pazartesi 18:38
Arap General'den Küstah Türkiye Açıklaması

Türkiye'ye karşı harekete geçilmesi gerektiğini savunan El Şehri, "Türkiye süper güç gibi davranıyor. Erdoğan'ın normal konumuna geri dönmesi için Türkiye'yi kuşatmalıyız" dedi.

Katar rejimini çirkin olarak niteleyen el Şehri, bu rejimin disipline edilmesi gerektiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normal konumuna geri dönmesi için Türkiye'nin kuşatılması gerektiğini vurguladı.

Yine bu bağlamda Suudi yazar Muhammed el Owain, Katar ve Türkiye'yi Libya'daki ve bölgenin başka ülkelerindeki terörü desteklemek ve korumakla suçladı ve Arap Baharını "güz" olarak nitelendirdi.

Yazara göre "Arap Güzü" Arap bölgesini parçalamak için başlatıldı. Yazar ayrıca, Katar ve Türkiye'nin, el Kaide ve DEAŞ örgütlerinin unsurları aracılığıyla ve Katar'ın paralarıyla Libya'da devletçikler ve eyaletler oluşturmakla suçladı.

Son Güncelleme: 11.06.2018 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.