10 Haziran 2020 Çarşamba 19:28
Boğaz'da Hareketli Dakikalar! Yunanistan'dan Küstah Hamle

TRT World'ün aktardığına göre Yunanistan donanması, Libya'ya giden Türk bayraklı bir kargo gemisini ve fırkateynleri durdurmaya çalıştı. Yunanistan ordusuna ait bir helikopterin duruma müdahale etmek için harekete geçtiği belirtildi. Yunanistan donanması, Türk fırkateynlerinin bir uyarı vermesinin ardından geri çekildi.

YUNANİSTAN'IN KÜSTAH TEHDİDİNE AKAR CEVAP VERMİŞTİ

Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hidrokarbon araştırma sahalarıyla ilgili açıklamalarını değerlendirirken Atina'nın "her türlü kötü senaryoya hazırlıklı olduğunu" ifade etti. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar da bugün yaptığı açıklamalarda Stefanis'e tepki göstererek, "O bir dil sürçmesidir. Yunanlıların Türkiye ile savaşmak isteyeceğini ben matematik olarak uygun ve doğru olmadığının altını çizmek istiyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YunanistanBoğazBoğazlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.