03 Nisan 2018 Salı 21:26
Büyük Şeytan ABD Afganistanda Medreseyi Vurdu! 100 Şehid!

ABD destekli Afganistan Hava Kuvvetlerinin Kunduz vilayetinde 'Medreseye' yaptığı hava saldırısında 100'ün üzerinde hafız öğrenci ve hocaları şehid oldu.

Kunduz vilayetinde hem camii hemde medrese olarak bulunan yere yapılan saldırının savunmasında Afgan hükümeti durumu 'mezuniyet töreninde Taliban'da mevcuttu' gibi basit bir açıklamayla savundu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre törende 500'ün üzerinde katılan mevcuttu. Öğlen saatlerinde toplantı alanını vuran Afgan hava kuvvetlerinin hedefinde siviller vardı denildi. Katliamdan sağ kurtulan bir görgü tanığı Vurulan yerin medrese olduğunu, silahlı kimsenin olmadığını söylüyor. "Taliban'dan bir kişi göstersinler sakallarımı keserim" diyor.

Son Güncelleme: 04.04.2018 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut 2018-04-05 09:44:58

Allah azze ve celle Amerika’yı helak etsin onların toplarını tüfeklerini bombalarını onların başlarına çalsın. Müslümanları da kendi dini üzerine ayağlarınıda sabit kılsın. Allah’ umme amin...
İşte Allah Resul’ünün de dediği gibi şehidin kanı yere düştüğü andan itibaren bütün günahlarına kefarettir, Allah’ u ekbar bundan daha güzel bir müjde varmı Allah bizleride o şahitlerin ve sözünde durmuşların yoluna iletsin.

Hac Suresi, 58. ayet: Allah yolunda hicret edip öldürülen veya ölenlere gelince muhakkak Allah, onları güzel bir rızıkla rızıklandıracaktır. Şüphesiz Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır.