25 Ağustos 2018 Cumartesi 18:34
Çin'in Tatil Bölgesinde Yangın

Çin'in kuzeydoğu kesiminde Harbin şehrindeki bir otelde çıkan yangında en az 18 kişinin öldü. Harbin şehir itfaiye idaresi tarafından yapılan açıklamada, 19 kişinin yaralandığını 70 kişinin de tahliye edildiği belirtildi.

OTELDE ÇIKAN YANGIN 3 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Harbin Sun Adası, tatil bölgesindeki Beilong Hot Spring Otelinde mahalli saatle 4: 36'da çıkan yangın 30 itfaiye aracı ve 105 itfaiye eri tarafından yapılan müdahaleyle 3 saat sonra söndürülebildi.

ÖLEN 18 KİŞİDEN 16'SININ OTELDE YANMIŞ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Söndürme çalışması yapan itfaiyeciler otelde 16 yanmış ceset bulurken, iki kişinin de kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

19 KİŞİ YARALANDI, 70 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Harbin şehir itfaiye idaresi medya hesabından yaptığı açıklamada, 19 kişinin yaralandığını 70 kişinin de tahliye edildiğini açıkladı. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 25.08.2018 23:35
Anahtar Kelimeler:
ÇinTatil Bölgesi18 ölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.