29 Mart 2016 Salı 16:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD’ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 11:00’de Kısıklı’daki evinden çıkarak Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi’ne geldi. Basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının ardından yaklaşık 1 saat Devlet Konuk Evi’nde bekledi. Bu sırada Cumhurbaşkanı’na ziyarette eşlik edecek isimler uçağa binerken kendisini yolcu etmek için bekleyenler de apronda sohbet ederek zaman geçirdi.

CUMHURBAŞKANI’NA EŞLİK EDEN İSİMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD ziyaretinde eşlik edecek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanları Şeref Malkoç,Yiğit Bulut, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı ART arda uçağa bindi.

AK PARTİ İL BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKANLARI UĞURLAMADA YER ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uğurlamak için de Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile yine Ak Partili Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve askeri yetkililer apronda bekledi.

ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan’la birlikte saat 12:15’de Devlet Konuk Evi’nden çıkarak kendisini bekleyen tören mangasını selamladı. Erdoğan çiftine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik etti. Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler Tur uçağıyla ABD’ye hareket etti. Uçak aprondan ayrılırken İstanbul Valisi Vasip Şahin ve beraberindekiler el salladı.

Son Güncelleme: 29.03.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.