02 Nisan 2016 Cumartesi 20:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Azerbaycan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan- Ermenistan cephe hattındaki çatışma ile ilgili, "Yıllar yılı malum işgal altında olan Dağlık Karabağ bölgesindeki bu mücadele ne yazık ki bu işi Minsk Üçlüsü'nün hafife alması sebebiyle bu tabloyla bizi karşı karşıya bıraktı.

Eğer Minsk Üçlüsü burada adil bir şekilde, kararlı bir şekilde yürüyüp netice alacağı adımları atmış olsaydı bugünlere gelmemiş olurduk." dedi.

Terörizmin dini, milliyeti, ırkı, kökeni kesinlikle yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, "Her zaman ifade ediyorum; terörizmin dini, milliyeti, ırkı, kökeni kesinlikle yoktur.  

Terörist insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle bu sıfatı hak eden kişidir. 11 Eylül'de bir avuç teröristin Amerikaya yaşattığı acı ve dehşetin faturasının tüm Müslümanlara fatura edilmesi asla kabul edilemez." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Biz 35 yıldır terörle mücadele ediyoruz.

Teröre verdiğimiz kurban sayısı 40 bini buldu. Bunlara rağmen şu anda Batı'da, Türkiye'den kaçıp dolaşan teröristleri istediğimiz zaman bu teröristleri bize iade etmiyorlar. Brüksel olayının faili kendilerine haber verdiğimiz bir teröristti.

Belçika yönetimine bunu bildirdik. Belçika yönetimi 'Bunun dosyasında herhangi bir şey yok' dedi ve bomba patladı. Kim samimi?

Son Güncelleme: 02.04.2016 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.