05 Ağustos 2014 Salı 21:41
Deniz Feneri Gazze'de İçme Suyu Dağıtımı Yapıyor

Proje kapsamında, evlere su dağıtımları her biri biner litre olan su tankları aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Deniz Feneri Derneği, iyiliğin ve bereketin ayı olan Ramazan’da ve İsrail’in Gazze’ye karşı kara harekâtına girişmesi ile şiddetlenen saldırılar karşısında ilk günden beri Filistinli kardeşlerimizin yanında yer aldı.

Rafah, Han Yunus, Gazze ve Cemaliye’de 1.800 aileye gıda yardımı ulaştırıldı.

900 şehit ailesine nakit yardımı yaptı.

İsrail’in ambargosu altındaki Filistin’de kısıtlı olan yiyecek ve içecek malzemeleri derneğin Gazze’deki  kardeş kuruluşları olan İnsani Yardım ve Kalkınma İçin Salam Derneği ve Cemiyet El İslamiye aracılığıyla yapıldı.

 

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz “Bütün dünyanın sessiz kaldığı bir zulümle karşı karşıyayız. İsrail onlarca yıldır çeşitli bahanelerle Müslüman Filistin halkına zulüm etti. Bu zulmü bütün dünyanın karşısında göz göre göre yaptı ve yapmaya devam ediyor. Filistin adeta haritadan siliniyor. Dünyanın güçlü ülkeleri bu konuya duyarsız kalıyor ve hatta İsrail’in yayında yer alan açıklamalar yapıyor. Biz Filistin halkının dramına seyirci kalmayacağız, onlara Türk halkının dualarını ve yardımlarını her zaman taşıyacağız. Dünyada kan dökülen topraklarda mazlum insanların yaralarını sarmaya devam edeceğiz.

Abluka altında olan ve sık sık su kesintisi ile karşı karşıya kalan Filistin halkına şimdi de su yardımı yapıyoruz. 10 gün boyunca bu çalışmamız devam edecek. Filistin’e yardım yapabilmek için bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bu yardımların devam edebilmesi için Türk halkının desteği her zamankinden daha önemli. online bağış yapabilecekleri gibi 444 55 60 numaralı telefonumuzdan banka ve diğer bağış yöntemleri hakkında detaylı bilgi alınabilir."




 

Son Güncelleme: 05.08.2016 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.