13 Mart 2014 Perşembe 14:13
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonundan Suriyeye Anlamlı Yardım

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP )'in Türkiye geneli başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası kapsamında Suriyeli savaş mağduru kadın ve çocuklar için yardım kampanyasına destek her geçen gün artıyor.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP ) ve iHH insani yardım Vakfı'nın ortaklaşa Ağrı'da başlattıkları Bu yardım kampanyasına en anlamlı yardım ise ; Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar Komisyonu tarafından yapıldı.

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar komisyon başkanı Özlem ÇEÇEN, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla her yıl üyelerimize yaptığımız yemekli programı bu sene iptal ettiklerini ve Suriyeli kadınlara gönderme kararı aldıklarını açıkladı.

 

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSiP )  kadın kolları komisyonunun karşıladığı,  Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesine bağlı Kadınlar komisyonu iptal ettikleri yemek programının ücretini çeşitli gıda yardımlarına çevirerek Suriyeli kadınlara ulaştırılmak üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSiP )'e bağışladılar.

 

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadınlar komisyonu başkanı Özlem ÇEÇEN  yaptığı açıklamada ; Bu gün yapacağımız maddi harcamaların karşılığını gıda yardımı olarak Suriyeli kadınlara gönderme kararı aldık. Bugün bu yardımları Suriyeli kadınlara gönderilmek üzere Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ( AGSİP ) ve İHH.İnsani Yardım Vakfına teslim ediyoruz." dedi.

 

Çeçen , "başta Suriye olmak üzere tüm savaşların bitmesini diliyoruz. Çünkü her savaşta en çok kadınlar mağdur olmaktadır . Suriyeli kadınlara Ağrı'dan küçük bir destek ve selam gönderiyoruz" diyerek sözlerini bitirdi. 







Son Güncelleme: 17.03.2014 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.