14 Nisan 2014 Pazartesi 22:52
Esed Hizbullah'ı vurdu: 56 ölü

Dün gece Saydnaya'da yanlışlıkla Hizbullah mensupları üzerine rejim tarafından atılan bir varil bombası sebebiyle 56 Hizbullah mensubu öldü. 



Suriye devrimi başladığından bu yana Esed rejimine büyük destek verdiği bilinen Hizbullah mensuplarının her geçen gün ciddi kan kaybetmeye devam ettiği görülüyor. 



Esed rejim güçleri tarafından Suriyeli halka helikopterlerle bırakılan varil bombaları onbinlerce can alırken geçtiğimiz gün rejim güçlerinin bıraktığı varil bombası destekçileri Hizbullah milislerine isabet etti. Saydnaya'da gerçekleşen bu olayda 56 Hizbullah mensubu öldürüldü. 



Muhalif kaynakların verdiği bilgiye göre gece saatlerinde yapılan bir operasyonla rejim askerlerinin Hizbullah mensupları direnişçi zannetmesi üzerine varil bombasını bıraktığı ve 56 Hizbullah mensubunun öldürüldüğü öğrenildi.



PRESS MEDYA

Son Güncelleme: 14.04.2014 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.