27 Ekim 2015 Salı 16:27
Esed'den Erken Seçim olucak dedi

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed, Rus parlementer heyeti ile Şam'da yaptığı görüşmesinde erken cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazır olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili basına Şam'dan telefonla konuşan Rusya parlamentosu alt kanadı Duma milletvekili Aleksandr Yuşçenko'ya göre Esed reform ve seçimlere hazır olduğunu söyledi.

 "KENDİ GÜCÜME İNANIYORUM"

Görüşmede Esed, "Anayasa'da değişiklikler yapmak için konuyu görüşmeye hazırım. Parlamentoda seçimler yapmaya da hazırım. Bunun dışında eğer Suriye halkı gereksinim duyuyorsa bu durumda erken cumhurbaşkanlığı seçimlerine de hazırım. Ben kesinlikle kendi gücüme inanıyorum." diye konuştu.

Rus milletvekili, Esed'ın Suriye topraklarında teröristlere karşı zafer kazanılmasının ardından seçimlere hazır olduğuna da işaret etti.

RUS ŞİRKETLERİNE İŞ BİRLİĞİ TEKLİFİ

Esed, Suriye topraklarının teröristlerden kurtarılmasının ardından Rus şirketlerini bölgede ekonomi, sanayi ve petrol alanında çalışma yapmaya da davet etti.

ESED: IŞİD TERÖRİSTLERİ KOMŞU TÜRKİYE'YE KAÇIYOR

Esed, Rus jetlerinin Suriye'de teröristlere karşı etkili hava operasyonu yapmasını överek, "Rus jetletinin başarılı operasyonu sonucunda terör örgütü IŞİD teröristleri kitlesel şekilde komşu Türkiye'ye kaçıyor." iddisında bulundu.

Son Güncelleme: 27.10.2015 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.