27 Temmuz 2017 Perşembe 21:37
Filistin Halkı Siyonistlere Karşı Elde Edilen Zaferi Kutluyor!

Filistin Halkı Siyonistlere Karşı Elde Edilen Zaferi Kutluyor!

Geçtiğimiz hafta çatışmalara, silah seslerine sahne olan Doğu Kudüs sokakları şimdi sevinç gösterilerine sahne olmakta.

Birbirlerine baklava ikram edenden,  su saçana, köpük fışkırtana kadar sokaklara dökülen tüm Filistinliler İsrail’i geri adım atmaya zorlayan direnişlerini kutluyorlar.

Kudüs müftüsü sabah namazı vaktinde tekbirlerle karşılanan sözlerinde 14 Temmuz öncesine dönülene kadar sürdürüleceğini açıkladıkları eylemlerinin zafere ilerlediğini ama durum her şeyiyle netleşen kadar Mescid dışında namazlarını kılma kararlarının şimdilik devam edeceğini duyurmuştu.

Öğlen diğer İslami kurum yetkilileriyle yapılan görülmeler neticesinde caminin açılmasına karar verildi ve ikindi namazından itibaren namazların Mescid’de kılınması çağrısı yapıldı.

Filistinliler işgalciler karşısında elde ettikleri bu zaferi direnişin meyvesi olarak tanımlıyorlar ve tüm Kudüs ve Filistin özgür olana dek direneceklerini haykırıyorlar.

 

Son Güncelleme: 27.07.2017 21:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.