05 Mart 2020 Perşembe 19:47
İran'da Koronavirüsü nedeniyle Okullar tatil edildi!

Kum kentinde ise koronavirüs ile mücadele kapsamında devlet daireleri, okullar ve bankalar, dezenfeksiyon çalışması için 7 Mart'ta tatil edilecek.

Dünya genelinde vaka sayısı 95 bini geçti, 3 bini aşkın kişi corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. İsviçre'de virüs nedeniyle ilk ölüm gerçekleşti. ABD'de can kaybı 11'e çıktı, vaka sayısı 110'u aştı.

California eyaletinde, bir kişinin yaşamının yitirmesinin ardından "acil durum" ilan edildi. İngiltere'de vaka sayısı 87'ye yükseldi. İran'da ölü sayısı 92'ye vaka sayısı 2 bin 922'ye yükseldi. İran Sağlık Bakanı, ülkedeki tüm okul ve üniversitelerin 20 Mart'a kadar kapatılacağını duyudu.

ÇİN'DE CAN KAYBI 3 BİN 14'E ÇIKTI

Çin’de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında ölenlerin sayısı 3 bin 14’e yükseldi. Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, ülkede salgın nedeniyle son 24 saatte 31 kişi yaşamını yitirdi, 139 yeni Kovid-19 vakası saptandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.