19 Kasım 2015 Perşembe 10:35
IŞİD'in üstlendiği Paris Katliamına İlişkin Görüntüler

 

The Daily Mail, güvenlik gerekçesiyle adını açıklamadığı kafeyi tarayan saldırganın, 26 yaşındaki Belçika doğumlu Salah Abdeslam olduğunun tahmin edildiğini yazdı.

Kafenin güvenlik kamerasına takılan görüntülere yansıyan kişi, 129 kişinin hayatını kaybettiği saldırılardan sonra kayıplara karışan Salah Abdeslam'a çok benziyor.

Görüntülerden genç bir kadının, teröristin silahının tutukluk yapmasıyla kıl payı kurtulduğu anlaşılıyor.

Kayıtlara, bar tezgahının altına gizlenen 20 yaşındaki garsonun, yaralanan yaşlıca bir kadını kurşunlardan korumak için gösterdiği cesaret de yansıyor .

Kaynaklar, kafeye yönelik saldırıya henüz belirlenemeyen bir kişinin daha karışmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Haberde, görüntülerdeki kafede mucize eseri kimsenin hayatını kaybetmediği belirtildi.

Bir dakikadan kısa süren saldırıdan sonra silahlı bir kişi, teröristlerin kullandığı çalıntı Seat marka araca binerken görülüyor.

Son Güncelleme: 19.11.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.