15 Nisan 2016 Cuma 13:42
Kerry Rus jetlerini düşürebiliriz dedi

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Batık Denizi'nde seyirhalindeki bir Amerikan savaş gemisinin, ‘saldırısimülasyonu'ile taciz edilmesini kınadı. Kerry iki Rus savaş uçağıtarafından yapılan manevranın ‘tehlikeli bir provokasyon'olduğunu söyledi.

John Kerry, CNN televizyonuyla ‘Miami Herald' gazetesine verdiğidemeçte ‘son derece tehlikeli ve provokasyon amacını taşıyan budavranışı kınadıklarını' belirtti ve “Angajman kurallarına göreuçaklar düşürülebilirdi”, dedi. Amerikan Dışişleri Bakanı ‘bununson derece ciddi bir konu olduğunun ve 

ABD'nin açık denizlerdetacize müsamaha etmeyeceğinin anlaşılması gerektiğini',belirtti. Kerry, bu davranışın ne kadar tehlikeli olabileceğiniRusya'ya anlattıklarını ve tekerrür etmemesini umduklarınısözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 15.04.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.