25 Şubat 2015 Çarşamba 23:11
Köy Çığ Altında Kaldı; 108 Ölü

Afganistan'da çığ düşmesi sonucu 108 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Başkent Kabil'in 100 kilometre kuzeyindeki Pençşir eyaletinde meydana gelen çığ felaketi sonucu 108 kişinin öldüğü ifade edildi.

Sabah saatlerinde meydana gelen çığda 28 kişi hayatını kaybettiği belirtilmiş, 80 kişinin de çığ altında kaldığı ifade edilmişti.

Associated Press'in haberine göre, Afganistan Doğal Afet Yönetimi'nden Muhammed Eslem Syas, yaklaşık 100 evin çığ altında kaldığını ve 108 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Pençşir Eyaleti valisi Abdul Rahman Kabiri, arama kurtarma ekiplerinin bölgeye geldiğini ancak arama çalışmalarının çok zor şartlarda gerçekleştirildiğini kaydetti. Kabiri, "Ekiplerimiz aramayı elleriyle ve küreklerle yapmaya çalışıyorlar" dedi.

 

Son Güncelleme: 25.02.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.