22 Ocak 2017 Pazar 17:54
Mardin'in Artuklu ilçesinde 2 pkk'lı terörist yakalandı !

Bölgede keşif yapan bir kadın takibe alındı. Güvenlik güçleri, Atatürk Mahallesi'nde tespit edilen hücre evine baskın yaptı. İçerideki teröristlerin ateş açması üzerine çatışma çıktı. Biri kadın iki PKK'lı öldürüldü.

Artuklu ilçesine bağlı sulak köyünde de operasyon vardı. Barınakta gizlenen bir grup terörist ile güvenik güçleri arasında sıcak temas sağlandı. İki terörist yaralı yakalandı, diğerleri dağlık alana kaçtı. Bölgede operasyon sürüyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, PKK'lı teröristleri yakalamak ve etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon düzenleneceği bildirildi. 

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince Sulak Mahallesi'nde herhangi bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği aktarılan açıklamada, söz konusu yasağa uyulmasının can ve mal güvenliği açısından önemli olduğu kaydedildi.

OPERASYONLARIN YOĞUNLAŞTIĞI BİR DİĞER NOKTA NUSAYBİN

Sokağa çıkma yasağının kısmen sürdüğü 6 mahallede arama tarama faaliyeti yapılıyor.

Son olarak Fırat Mahallesi'ndeki çalışmalarda bir roketatar, 4 roketatar mühimmatı, 5 el yapımı patlayıcı, 1 kalaşnikof ve 457 fişek bulundu.

Son Güncelleme: 22.01.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.