29 Mayıs 2015 Cuma 18:20
Muhalifler Zaferi Kutladı

Suriye'deki silahlı muhalefetin çatı birliğiFetih Ordusu'na bağlı birlikler, İdlib'te statejik öneme sahip Eriha ilçesini kontrol altına almalarının ardından kutlamalar yaptı.

Muhalifler, caddelerde arabayla tur atıp, çeşitli yerlerde fotoğraflar çektirdi.

Fetih Ordusu komutanlarından Ammar Ebu Hasan AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü operasyonlar hakkında bilgi vererek, "Operasyon, rejim güçlerine ait mevzilere ağır tank ve topçu atışlarıyla başladı. Bu saldırılar yaklaşık 2 saat sürdü. Daha sonra kontrol noktalarına ve rejimin konuşlandığı mevzilere baskınlar düzenlendi. Rejim askerleri, bazı mevzilerden çatışmaya girmeden çekildi" dedi.

Hasan, "Fetih Ordusu'na bağlı birlikler, rejim askerlerini bulmak için tüm ilçede tarama faaliyetlerine başladı. Onlara ait 2 tank etkisiz hale getirildi ve bazı rejim askerleri ile Hizbullah militanları rehin alındı. Ağır silahlar, cephane ve zırhlı araçlara el konuldu, hükümet binaları ele geçirildi" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.05.2015 18:21
Anahtar Kelimeler:
MuhaliflerZaferi Kutladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.